Vieläkö on kesää jäljellä?

Vaikka blogissa on ollut hiljaista, mökkikausi on ollut oikein mukava ja ajoittain jopa vilkas. Olemme kuitenkin keskittyneet harvinaisen tehokkaasti hetkessä elämiseen ja luonnosta nauttimiseen, joka taas kostautuu vähäisinä kuvina. Mutta mielessä muistot kuitenkin pysyvät, ja se lieneekin tärkeintä.

Blogiin on kuitenkin mukava säilöä jotain konkreettista muistin tueksi, joten tässä muutama otos kesäkaudelta. Laatu puhelimesta, sommittelu ja rajaus olematonta, mutta vastaavat siis hyvin todellisuutta.

Viimeksi kun mökillä olimme, ilta alkoi jo hämärtää sen verran, että sisällä oli tarpeen laittaa valoa päälle. Ikkunasta näkyy sähköttömän mökin ihme, DIY kattolamppu. Ihastuin rottinkiseen (tms.) lampunvarjostimeen, ja asensin siihen pattereilla toimivan led-lampun. Antaa sopivasti valoa ruokapöydälle.

Lapsilla on ollut mökillä kavereita mukana pariin otteeseen, ja sehän on ollut erityisen mukavaa. Sisarusriidat ovat tuolloin loistaneet poissaolollaan, ja aika ei ole tullut kenelläkään yhtään pitkäksi. Tällaista lisää!

Miehen kanssa reipastuimme sen verran, että saimme koottua tontilla olleista kuormalavoista ”sohvaryhmän” terassille. Petsasimme sen tummaksi, vielä pitäisi hankkia sopivat pehmusteet. Se urakka taitaa kuitenkin siirtyä ensi kesälle, koska valmiina ei näihin mittoihin sopivaa löydy.

Kuten herra Murphyn kanssa usein käy, juuri kun sain viime postauksen mukaan lasten huoneen viimeisteltyä, ovat he innostuneet kaverikyläilyjen myötä nukkumaan keskenään saunamökissä. Joten lastenhuoneessa on ollut aika hiljaista. Tämä järjestely on kylläkin oikein toimiva, koululaiset saavat iltakikattelu- ja juttelurauhaa omassa mökissään, ja vanhemmat hieman omaa rauhaa ja hiljaisuutta päämökissä. Vielä kun äidinvaisto öisin sopeutuu siihen, että lapsukaiset eivät tuhise turvallisesti seinän takana vaan turvallisesti pienenpienen välimatkan päässä omassa mökissään.

Kesää tai alkusyksyä on kuitenkin vielä jäljellä, toivottavasti saamme vielä tehtyä muutaman mökkireissun ennen talven tuloa!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *