Tuuli kääntyy

Talviunillaan on mökkimme vielä, mutta appivanhemmat piipahtivat katsomaan, että kaikki on lumen alla niinkuin pitääkin. Ja onneksi oli.

Lunta näytti olleen aika runsaasti, ja lisää on varmastikin tullut vielä tämän kuvanoton jälkeen.

Lumen peittäessä mökkitiluksemme, on luonnollisesti aikaa keskittyä ensi kesän projektien suunnitteluun, sekä satunnasiin kirppishankintoihin. Otsikko viittasi tällä kertaa siihen yksinkertaiseen tosiasiaan, että oma sisustusvisioni mökin suhteen on hieman muuttumassa. Joku saattaisi sanoa että takki taas kääntyy, mutta itse näkisin asian niin, että tässä vain vähän tarkentuu tietyt osa-alueet, ja aiemmat virhehankinnat laitetaan kiertoon.

Mökki-ikävissäni olen surffaillut pitkin poikin Pinterestiä, sekä sattumalta osunut some-uutisvirrassa kiinnostaviin modernien hirsitalojen sisustuksiin. Näissä kuvissa ovat vilahdelleet rouheat astiastot, ja eräällä kirppiskäynnillä löysin juuri sopivaa haaveilemaani vanhaa Arabiaa mökkikäyttöön.

Arabian Kaarna-sarjan kohdalla taisi olla unversumin tähdet kohdallaan, sillä sarjan teekannun olin jo aiemmin saanut äidiltäni. Kannu oli harmillisesti jäänyt kaappiin odottamaan sopivaa käyttöä, kunnes tämän uuden visioni siivittämänä pelastin kirppikseltä saman sarjan neljä mukia. Nämä sopivat mielestäni huomattavasti paremmin mökillemme järven rannalle metsän keskelle, kuin aiemmin hamstraamani sinivalkoiset hentoiset vanhat Arabiat. Samalta kirppikseltä löytyi myös kaksi Arabian keraamista purkkia, ja somisteeksi ostin vielä pari vanhaa apteekkarin pulloa.

Ensi kesän projekteja on haaveissa muutama. Isoimpana terassin laajennus (kestoaihe täällä blogissa, nähtäväksi jää montako vuotta…), nuotiopaikka rantaan, pehmusteiden tekeminen/teettäminen kuormalavasohviin, sekä jonkin verran maalausta sisätiloissa.

Toivottavasti aikaa ja intoa jää myös blogin päivittämiseen 🙂

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *