Syksyn aavistus

Arki on täällä kotona jo alkanut, ja tästä edellisestä mökkikäynnistäkin on jo pari viikkoa. Silloin oli ihana hellejakso, ja mökille saimme iloksemme myös vieraita lähiperheestä. Helle ja lämmennyt järvivesi saivat minutkin uimaan moneen otteeseen. Kuvia tuli otettua lähinnä perheenjäsenistä, tässä pari satunnaista otosta muista aiheista.

Jos makoilee selällään saunaterassin pehmustetulla kuormalavasohvalla, näkymä on tällainen. Minusta onkin mukava makoilla ja katsella taivasta puiden välistä. Mökkitontillamme puut ovat ihanan korkeita, niiden huojunta tuulessa on kovin rentouttavaa seurattavaa.

Toinen kissoistamme pitää korkeista paikoista, ja mökiltäkin niitä onneksi löytyy hänen makuunsa.

Melkein tekisi jo mieli summata mökkikesää, joka myöhäisestä alustaan huolimatta oli oikein mukava ja jopa aikaansaava. Nyt tuntuu siltä, että on saanut olla mökillä vähintäänkin riittävän määrän aikaa. Itse pidän eniten alku- ja keskikesän ajasta mökillä. Kun illat alkavat pimetä ja yöt viilentyä, en kaipaa metsän keskelle enää niin vahvasti. Myös se yksinkertainen ja työläämpikin arki mökillä mikä alkukesästä tuntuu ihanalta vastapainolta, saa alkusyksystä jo arvostamaan oman kodin mukavuuksia. Kesä ja loma onkin tehnyt tehtävänsä. Arkeen siirtyminen on silti hieman tahmeaa niinkuin aina kun usein kun asiat muuttuvat, mutta onneksi pääsemme vielä syksyn aikana välillä palauttelemaan tuonne metsämökkiimme kun siltä tuntuu.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *