Sisustus, DIY ja ite-taide

Viime kesänä mökin valmistuttua ehdimme vain hieman aloittaa minulle läheisintä osa-aluetta eli sisustamista. Ei sen kanssa kiire olekaan, kaikessa rauhassa kalusteet ja muut löytävät paikoilleen. Yksi mainitsemisen arvoinen DIY kalusteprojekti saatiin kuitenkin toteutettua hyvinkin helposti ja näppärästi. Nimittäin matala pöytätaso ikkunoiden alle.

  

Idea pöytään tuli pyytämättä ja yllättäen, kun mietin mistä saisi tarpeeksi matalan ja leveän tason joka ei peittäisi yhtään näkymää ikkunasta. Saunamökin rakennuksesta oli aikoinaan jäänyt muutama pitkä tuppilauta ylimääräiseksi. Yksi niistä sitten vain kannettiin kevyen puhdistamisen jälkeen sisään, ja asetettiin kolmen sopivan korkeaksi sahatun puupöllin päälle. Valmista. Minusta pöytä tuo sopivaa rouheutta muuten melko yksinkertaiseen ja moderniinkin kalustukseen.

Mökkitontin luonnonvarat mustikoista, ötököistä ja puumateriaalista lähtien antavat monenlaisia mahdollisuuksia mielikuvitukselle. Tämän mielestäni kauniin puunkarahkan puhdistin ja laitoin pöydälle, luonnon oma taideteos oli valmis.

   
   
Mökillä viihtyy lisäksemme monenlaisia ötököitä, joiden kanssa joutuu vain oppia elämään. Ötökät saavat tulla sisätiloihin lähinnä sisustustuotteissa, kuten näissä kynttilälyhdyissä.

Lopuksi vielä talvinen kuva mökin parhaasta paikasta: sohvasta ja sen parhaasta näkymästä järvelle. Tätä maisemaa voi kesällä tuijottaa loputtomiin rikkumattomassa hiljaisuudessa takkatulen loimutessa vierellä. Priceless.

  

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *