Saunan pukuhuoneen muutos

Mökkimme saunarakennuksessa pukuhuone on ollut tähän saakka lähinnä varastotilana erilaisille työkaluille, virveleille ja pelastusliiveille. Pohja tuossa tilassa on sinänsä ollut ihan hyvä, tuppilaudasta tehdyt kiinteät penkit toisella sivulla, ja kohtuullisesti tilaa muutenkin. Tilaa olen usein silmäillyt mielessäni se, että jonain päivänä puhdistan tilan varastohyllystä ja tavarasta, ja jätän tilalle vain saunomiseen liittyvät asiat. Tuo jonain päivänä oli nyt, ja hanketta vauhdittivat Kreikan lomalta tuomani kauniit puuvillapyyhkeet ja pesusienet.

Kuvaa lähtötilanteesta ei ole, mutta tässä paikalla oli aiemmin perus puinen varastohylly, joka taas sisälsi kaikkea sekalaista tavaraa. Oven oikealta puolelta en nyt näköjään ottanut kuvaa, mutta sillä puolella on nuo tuppilautapenkit ja lisää naulakoita pyyhkeille ja kylpytakeille. Ja toki edelleen vierailujen välissä säilytämme siellä myös pelastusliivejä.

IMG_0641

Naulakon siirsin pukeutumistilan toiselta reunalta missä niitä oli kiinnitettynä useampi kappale. Hyllyn siirsin saunamökin puolelta.

IMG_0647

Hylly saattaa olla hieman vinossa, mutta mukailee hirren muotoja 🙂 Tästä seinustalta varastohylly siirtyi saunamökin puolelle, jonka feng shui tietysti hieman kärsi lisäyksestä. Saunamökin järjestelyn aika koittaa kuitenkin joskus myöhemmässä vaiheessa. Ihan hyvä se on tälläkin hetkellä, toimii vierashuoneena, ja aurinkokennoilla toimiva jääkaappimmekin sijaitsee siellä. Projekteja siis riittää tulevaisuudessakin, ja hyvä niin.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *