Mökkikeittiön muutos

Pieni mökkikeittiön päivitys on hyvässä vaiheessa, ehkä jopa valmis. Alkuperäiseen suunnitelmaani kuului vielä näiden muutosten lisäksi päällystää kaapit mustalla dc-fixillä, ja vaihtaa nahkaiset vetimet. Tilatut vetimet viipyivät postissa yllättävän pitkään, joten kuvissa niitä ei vielä näy.

Olen itse hurjan tyytyväinen lopputulokseen, keittiö on nyt paljon kodikkaampi ja sopii paremmin tuvan muuhun sisustukseen.

Olen itseasiassa niin tyytyväinen, että en välttämättä kelmuakaan näitä kaappeja mustaksi… Nahkavetimet saatan vielä vaihtaa, ne tulivat juuri postissa.

Toiminnallisuus on ihan riittävää tasoa, meillä ei tosiaan ole tässä isommassa mökissä sähköjä. Ja kuten kuvasta näkyy, kantovesi. Sisällä keitämme esim. perunat ja riisit, ulkona grillissä paistamme lihat. Pientä tiskausta voi tässä tehdä aivan hyvin, mutta onneksi ulkona on nyt toimiva tiskipaikka terassin yhteydessä.

Saa nähdä keksinkö vielä muita projekteja tälle kesälle, tuskin ainakaan mitään suurempaa. Mukava on välillä ihan vain nauttia olemisesta!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *