Mökille jääkaappi aurinkosähköllä

Kesän tärkein projekti on nyt tehty, eli kauan haaveiltu aurinkosähköllä toimiva jääkaappi on hankittu ja asennettu paikoilleen päämökkiin.

Mökkeilymukavuus nousi aivan uudelle tasolle tämän myötä! Aiemmin meillä on ollut käytössä pieni aurinkosähköjääkaappi saunamökissä, ja sen lisäksi on tarvittu kylmälaukku osalle ruokatavaroista. Kuinka olin jo kyllästynyt kylmälaukkusullomiseen ja säätämiseen! Tämä uusi jääkaappi on tilavuudeltaan 110 l, ja sinne mahtuu aika hyvin meidän nelihenkisen perheen viikonloppueväät. Toki saunamökin jääkaapillekin löytyy vielä käyttöä, esim. juomat ja ulkona grillattavat lihat on siellä ihan kätevä säilöä.

Poistimme yhden laatikko-kaappi-yksikön jääkaapin tieltä, sille löytyi paikka pienestä varastohuoneesta. Pöytälevy on hieman liian lyhyt tälle uudelle kokonaisuudelle, mutta täytyy se jotenkin maisemoida tai harkita pidemmän pöytälevyn hankintaa. Toistaiseksi olen vain niin tyytyväinen jääkaapin olemassaoloon, että pieni kolo pöytälevyssä ei haittaa yhtään…

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *