Lumen keskelle

Perinteinen  pääsiäisvierailu mökillä tehtiin tänäkin vuonna. Sää oli mitä parhain, aurinko paistoi täydeltä terältä ja pakkasta oli vain pari hassua astetta. Lapset telmivät lumessa, ja itse kuvailin ja nautin talvisäästä. Vaikka talvesta en juuri välitäkään, täytyy myöntää että nyt olosuhteet olivat oikein hyvät.

Harjoittelen parhaillaan järjestelmäkameran käyttöä, otokset tuloksena siitä. Tarkennus on paikoin – krhm – hieman jossain muualla kuin olen ehkä tarkoittanut, mutta hiljokseen opin paremmaksi.

 

Mökit

ranta

vastaranta

hyppy

Ehkä ensimmäistä kertaa tuli sellainen olo, että voisin talvellakin viettää aikaa mökillä pidempäänkin. Ainakin tällaisen sään vallitessa. Kuinka hienoa ja rentouttavaa oli täysi hiljaisuus, (aluksi) rikkumaton lumipeite jään päällä, ja auringonpaiste siniseltä taivaalta. Ihan koko mökkiä ei näilläkään keleillä kunnolla lämpimäksi saisi, mutta tietyillä järjestelyillä yöpymiskuntoon sen voisi saada. Nyt kuitenkin menee taas muutama viikonloppu muissa puuhissa ennen kuin pääsemme tänne jälleen. Paljon on lunta sulateltavaksi, mutta eiköhän se siitä häviä melko rivakasti kun oikein lämpötilat nousevat.

 

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *