KonMari ja keräilijä

Pidän kovasti KonMarin ”ideologiasta” kodin suhteen, ja jollain tasolla sovellankin sitä kotona ja mökillä. Olen kuitenkin löytänyt itsestäni myös innokkaan keräilijän, ainakin siinä tilanteessa kun etsin jotain tiettyä ja hyvinkin rajattua asiaa. Tämän kevään aikana olen hyvällä menestyksellä etsinyt ja löytänyt mökille jo aiemmin mainitsemaani Arabian Ruska -sarjaa. Keräilijä-Johanna on nauttinut kirpputorien kiertelystä ja löytöjen tekemisestä. Astiastoa onkin kertynyt hämmästyttävän hyvin, nyt puuttuu oikeastaan vain syvät lautaset. Ilman niitäkin pärjää oikein hyvin. Kuvassa viimeisin erä, joka löytyi Facebookin Marketplacen kautta.

img_0878

Nyt kun astiasto on kasassa, sisäinen KonMari nostaa päätään ja estää turhat heräteostot mitä vastaan saattaisi vielä tulla. Keräilijä kuitenkin haluaisi jonkun uuden projektin, kun kirppareilla on niin kiva kiertää joku tavoite mielessä. Ilman tavoitettakin tulee onneksi joskus hyviä löytöjä vastaan, kuten tällä kertaa.

img_0877

Pienen pieni patteriradio. Mökillä kuuluu kuunnella radiota, mielellään jotain iskelmäkanavaa. Aiempi mökkiradio oli minun silmääni aika ruma musta muovinen hökötys, tämä pieni söpöläinen taas miellyttää sekä korvia että silmiä. Kokonaista 1,50 euroa kustansi tämä ostos. Pian se pääseekin tositoimiin!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *