Kevään odotusta ja rikkinäisiä astioita

Jos haluaisi talviaikaan kirjoittaa mökkiblogia, olisi syytä olla iso varasto kesäisiä mökkikuvia. Note to self ensi kesää varten.

Mökkikauden alkua odotellessa olen mm. pyörinyt kirpputoreilla, vaikkei mitään kovin suurta tarvetta millekään ole ollutkaan. Silti löysin kauniit Arabian Kaarna-sarjan sokerikon ja kermakon, joita en vain voinut jättää kirpparin hyllyyn.

IMG_3374

Osittain kyllä senkin takia, että onnistuin tiputtamaan sokerikon kannen kirpparilla lattialle, ja siinäpä se tietysti halkesi. Pakko-osto oli edessä. Olisin sen kyllä muutenkin hankkinut, mutta mukavampi tietysti olisi ollut tuoda se ehjänä kotiin. No, ehkä tuon voi vielä liimata kuntoon. Ehkä tämä oli myös universumin viesti minulle, että astioita on nyt jo tarpeeksi.

Kesää odotellessa ajattelin myös tännekin listata ensi kesälle tavoitteita ja haaveita. Pidän tavoitteet kyllä minimissä, koska mökkiä kohtaan en halua kasata suoritelistaa mikä latistaisi itse tarkoitusta, eli rentoutumista ja levähtämistä luonnon helmassa. Tavoitteita on siis vain yksi:

  • Käytännöllinen ja kivan näköinen tiskipaikka terassille

Haaveita voisin luetella enemmänkin, lyhyemmän ja pidemmän aikavälin sellaisia:

  • Pehmusteet saunaterassin kuormalavasohville (saattaa olla että näistä on ollut puhetta aiemminkin…)
  • Uuden terassin ylle roikkuvat valoketjut (vaatii jonkinlaiset tolppaviritykset, mistä minulla onkin yksi hauska idea..)
  • Terassin ruokaryhmän hionta ja öljyäminen esimerkiksi lähes mustalla sävyllä.
  • Aurinkokansiterassi ihan laiturin yhteyteen rannalle.
  • Päämökin sähköistäminen aurinkopaneelilla (jääkaappia ja valaistusta varten)

Täysin villinä korttina olen huomannut haaveilevani mökille myös kasvimaasta. En tiedä mistä moinen ajatus tulee, koska kotipihallakaan ei kärsivällisyys ole siihen riittänyt (parin kesän kokeilu laatikkopuutarhasta onnellisesti takana). Aika näyttää.

Seuraavaa postausta varten täytyy kyllä uppoutua tarkemmin kuvavarastoihin, josko sieltä löytyisi vielä julkaisemattomia kesäisiä kuvia joissa lepuuttaa silmiään näin lumen keskellä…

No Comments

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *