Kesäkeittiö ja tiskipaikka

Jos ihminen on kerännyt vimmaisesti moniosaisen astiaston mökille, on syytä uhrata hieman ajatusta myös ihan käytännön asioille. Eli kuinka saada astiat puhtaaksi mökillä, jossa ei ole sähköä eikä juoksevaa vettä. Tiskikone olen minä, ja kone on tähän saakka käynyt varsin epäergonomisissa työasennoissa ja aika vaihtelevissa paikoissa (laituri, terassi, jne). Kuten aiemmin sanottu, mökillä arkiset työt saavatkin ottaa aikaa ja olla kaupunkiarkeen verrattuna alkeellisia, mutta jossain määrin haluan puuhia sujuvoittaa.

Nyt kun terassin laajennus on tehty, on kunnon tiskipaikalle ja/tai kesäkeittiölle viimein tilaa. Pinterest on jo antanut monta ideaa tiskipöydälle, linkkien takana pari malliesimerkkiä:

https://fi.pinterest.com/pin/452752568784675984/

https://fi.pinterest.com/pin/452752568783756136/

Jossain olen myös törmännyt hyvin yksinkertaiseen, harkoista ja lankuista koottuun versioon. Tiskiallas olisi hyvä olla, täytyy alkaa pitää silmät auki kirpputoreilla sellaisen varalta. Terassin vieressä on itse muuraamamme ulkogrilli, jossa pesuvettä voisi sitten kuumentaa isossa kattilassa.

Kesäkeittiön/tiskipöydän paikkaa olen hahmotellut terassille joko seinän viereen (missä grilli on tällä hetkellä), tai sitten terassin takareunalle juuri reunan ulkopuolelle (näin säästyisi hieman terassineliöitä muuhun käyttöön).

img-1769

img-1779

img-1781

img-1777

Näissä kuvissa terassin kapeamman osan pituus on vähän harhaanjohtava, juuri ruuvatut laudat on katkaistu oikeaan mittaansa kuvan ottamisen jälkeen.

Kuvia kun katselee, tulee kyllä kova kaipuu kesää ja lämpimiä säitä kohti!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *