Joulun tunnelmaa ja lehtijuttu

Sain tilaisuuden tehdä ja kuvata jutun jouluisesta kattauksesta Kotiblogit-lehteen, ja tämä tilaisuus oli oikein mieleinen ja jännittävä kaltaiselleni satunnaiselle harrastelijabloggaajalle. Kuten hauskat projektit useimmiten tapahtuvat, tuli tämäkin tilanne eteen yllättäen ja hyvinkin sopivaan ajankohtaan. Olimme nimittäin juuri menossa seuraavana viikonloppuna laittamaan mökkiä talviteloille, ja nappasin sitten kameran vielä matkaan mukaan.

lautanen-tarkennettu

Minua erityisesti ilahdutti saada hyvä syy laittaa pitkään ja hartaasti keräämäni Arabian Ruska-sarja ”tositoimiin”, arvoiseensa jouluiseen kattaukseen.  En olisi tätä arvannut silloin kirpputoreilla pyöriessäni, mutta aika jännittävää miten joskus asiat johtavat toiseen.

IMG_0045 (2)

Oli myös hauska leikkiä ajatuksella, miltä joulunvietto täällä mökillämme voisi näyttää ja mitä kaikkea siihen kuuluisi. Yksinkertainen on mielestäni kaunista, ja ympäröivä metsä ja luonto on tosiaankin iso aarreaitta sisustuksen toteuttamiseen.

IMG_0043 (2)

Kuka tietää, ehkä jonain päivänä vietämmekin joulua täällä kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa. Siihen saakka voin aina palata näihin kuviin ja fiilistellä jouluista mökkitunnelmaa.

asetelma

 

ylähylly

Kiitos vielä Terassimedia ja Kotiblogit-lehti tästä mahdollisuudesta!

Kb-3_18_kansi

Tässä vielä linkki jutun pdf-verisoon: Puolen hehtaarin metsä

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *