Ikuisuusprojektin edistys

Rakensimme saunamökin terassille kuormalavoista ”sohvaryhmän” jo varmaankin pari vuotta sitten. Siitä tuli ihan kiva, mutta pehmusteiden hankinta jäikin sitten muhimaan to do-listalle vähän turhan pitkäksi aikaa. Jumi johtui lähinnä siitä, että istuimien mitat eivät tietenkään vastanneet juuri mitään valmiina hankittavia istuintyynyjä tai vastaavia. En myöskään millään saanut aikaiseksi alkaa ommella itse päällisiä.

Tänä kesänä kuitenkin innostuin edistämään asiaa, ja löysinkin Jyskistä mukavasta alennuksesta kivat pehmusteet. Ne eivät kuitenkaan ihan sellaisenaan sopineet mittoihin, joten päädyimme hieman muokkaamaan sohvaryhmää. Alkuperäinen kokoonpano oli kieltämättä hieman liiankin iso ja raskas, nyt vähensimme sohvaosuuksia, ja teimme osasta kuormalavoja sohvapöydän. Pehmustetuilla sohvilla on luonnollisesti kivempi istua, ja viime mökkikäynnillä tulikin hyödynnettyä sohvaryhmää huomattavasti enemmän kuin aiemmin.

IMG_0627.jpg

Tuohon kavennettuun ”divaaniosaan” ajattelin vielä etsiä jonkun kivan tarjottimen tms, tai sitten haen vielä yhden kapeamman istuintyynyn siihen. Saa nähdä.

Lähtötilanteesta en löytänyt kovin hyvää kuvaa, mutta tästä alla olevasta saanee hieman käsitystä.

fullsizeoutput_f9

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *