Arabian Ruska sarjan teekannulle löytyi kansi

Aiemmin keväällä kerroin Instagramin puolella hienosta löydöstäni verkkohuutokaupassa. Olin siis aiemmin hankkinut Arabian Ruska astiastoa kerätessäni paketin teekuppeja ja teekannun, josta puuttui kansi. Asia ei minua häirinnyt, tuolloin tarvitsin lähinnä niitä teekuppeja. Kannu on ollut astiahyllyssä laumansa joukossa ilman kantta koristeena.

Verkkohuutokaupassa osui silmiini juuri tuohon kannuun sopiva kansi, ja huusinkin sen itselleni. Viime vierailulla teekannu löysi viimein kantensa, ja kannu on nyt myös täysin käyttökelpoinen.

Tämän iloisen jälleennäkemisen jälkeen huomasin myös toisen yksinäisen kannen olevan kaupan samaisessa verkkohuutokaupassa. Tämä toinen kansi kuuluu Arabian Ruska sarjan sokerikkoon, jonka alaosa minulla jo on hyllyssä ja käytössä. Kostean ilmaston kesämökissä sokerikolle on hyvä olla kansi, ja nyt saatuani sen hankittua voin yhdistää tämänkin parin. Pientä jännitystä tosin on sen suhteen, että onhan tuo omistamani sokerikko juuri se oikea versio joka tämän kannen kanssa sopii yhteen… Onneksi ei ole kyse suurista investoinneista ja riskeistä.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *